Language: hungarian
Language: english

Budapest, 6. kerület, Nagymező utca

Méret:
100 m2
Állapot:
felújított
Szobaszám:
3
Lift:
van
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
padlófűtés | falfűtés
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
igen
Erkély:
nincs
Emelet:
2
Ár:
239.9 millió Ft

Leírás:

VI. kerületben, a Nagymező utcában, pár lépésnyire az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky úttól, eladó egy 100 nm-es, második emeleti, 3 szobás, légkondicionált, duplakomfortos, világos, tágas luxuslakás!
Elosztása: 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba.

A belsőépítészek nagy hangsúlyt fektettek a minél praktikusabb elrendezésre, ezzel is minél jobban kihasználva a lakás adottságait. Így került kialakításra 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, tágas konyhával, és egy nappali étkezővel. A tervek során meg akartuk tartani az eredeti nagypolgári hangulatot, ehhez építettük hozzá az egész lakást.
Különleges egyedi megoldások a tálcaként lebegő mennyezetek, az egyedi mennyezeti gipsz stukkókkal. Amit körben a led szalagok méginkább kiemelnek. Mindehhez különleges megjelenést adnak a csillárok. A nappaliban egyedileg gyártott bútorok között különleges a gombokkal behúzott plüss kanapé és a padlótól mennyezetig tartó bronz tükör.
A lakásban az összes bútor egyedileg tervezett és gyártott exkluzív darab. Minden térben található egy-egy jól kihasználható bútor, így például az előszobában lévő szekrénysor is rengeteg rakodófelületet biztosít az ott lakók számára . A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, mosogatógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel.

Jelenleg kiadva 2600€ - ért (rezsivel együtt) mutatás csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.