Language: hungarian
Language: english

Siófok, Liszt Ferenc sétány

Méret:
113 m2
Állapot:
felújított
Szobaszám:
4
Lift:
van
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
hőszivattyú | padlófűtés
Kilátás:
panorámás
Légkondicionált:
Igen
Erkély:
46 m2
Emelet:
9
Ár:
229 millió Ft

Leírás:

Siófok ezüstpartján a jacht- kikötőtől pár perc sétára, megújuló környezetben, a Liszt Ferenc sétányon a Cirkáló Társasház legfelső, 9. emeletén, közvetlen Balaton parti, Balatonra néző, luxus szinten berendezett, vadonatúj, amerikai konyhás nappali + három külön bejáratú hálószobás, két fürdőszobás, külön wc-s, 46.2 nm -es teraszos, hatalmas ablakos, világos 112,6 nm -es , ÖRÖK PANORÁMÁS, PENTHOUSE eladó.
A lakás kiváló állandó lakhatásra, értékálló befektetésnek, és nyaralásra, 8 fő számára is ideális. EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG, mivel a lakás egyik legnagyobb előnye, hogy KÖZVETLENÜL A VÍZPARTON TALÁLHATÓ, és azonnal lehetőségünk van a Balatonban megmártózni, anélkül, hogy ez bármilyen előkészületet igényelne, a másik a LÉLEGZETELÁLLÍTÓ, ÖRÖK PANORÁMA, és nem tekinthetünk el az ingatlan RENDKÍVÜL JÓ BEOSZTÁSÁTÓL ÉS IGÉNYES, LUXUS BERENDEZÉSÉTŐL. Siófokon és annak vonzáskörzetében keresve sem találhatunk jobbat.

A lakás azonnal költözhető és élvezhető, tökéletes állapotban van, igényesen berendezett, kivitelezett: vadonatúj konyhabútor beépített konyhagépekkel ( légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, páraelszívó, beépített mosogatógép, és hűtő ) áll az új tulajdonos rendelkezésére, látványos, dupla mosdós, kiváló minőségű , szabadon álló kádas és egy üveg kabinos fürdőszoba szolgálják a kényelmet.
A fűtésről és a hűtésről a legmodernebb hőszivattyús LG rendszer gondoskodik egyedi szabályozással és méréssel, valamint padlófűtés is kialakításra került. A lakás külön mérőórákkal ( víz, villany ) rendelkezik. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakója az álmaiban szereplő otthonára leljen vagy a befektetésnek tökéletes ingatlanát megtalálja. A lakás elosztása kivételes: miután a kényelmes fogadótérbe belépünk, ahol tárolóbútorok is elhelyezésre kerültek, szinte az összes helyiség feltárul előttünk. A lakás két hálószobájából, amerikai konyhás nappalijából a balatoni látkép vonzza a tekintetünket. A hatalmas, teljes falas ablakokon át és a teraszról is megcsodálhatjuk a mesés balatoni napfelkeltét. A világos, amerikai konyhás nappali-étkező lehetőséget nyújt a pihentető kikapcsolódásra és családi, baráti összejövetelekre csábít. A pihenést és az élvezetet tovább fokozhatjuk a teraszon, amit gondozásmentes Holland Pázsit fed. Impozáns körülmények között fogadhatjuk barátainkat. A két teraszkapcsolatos, Balatonra néző hálószoba megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít, melyekben szintén gardróbszekrény és tároló szekrény is el lett helyezve. A harmadik hálószoba kiválóan megfelel gyerekszobának, vagy akár vendégszobának is.
A lakás egy tiszta, jogilag is rendezett, liftes, kertes társasházban található a Balaton partján. A közös kert kertész által gondozott. Öntözőrendszer biztosítja a zöldellő pázsitot, a kicsik számára játszótér nyújt kikapcsolódást, a felnőtteknek szabadtéri edzőterem áll rendelkezésre a sportoláshoz. A ház udvarán belül található egy újonnan épített büfé, mely a jelen szezon indultával kerül megnyitásra. A társasház 2020 évben teljes szerkezeti felújításon esett át, újra vezetékezték és új lifteket szereltek fel. A penthouse lakás a 9. emeleten 2021 évben, újonnan épült a társasházra. Az épület hőszigetelési rendszerét a legújabb energetikai szabványoknak megfelelően 3 rétegű Rehau homlokzati nyílászárók és 20 cm -es tőzeg gyapot szigetelés biztosítja.
A lakás kiemelt környéken található, ahol minden karnyújtásnyira van. Pár perc sétával elérhető a vitorlás kikötő, több kiváló étterem, bevásárlási lehetőségek, közvetlen szabad strand és sportpályák. A vízi sportok szerelmeseinek a Balaton kínálja fel a legvonzóbb lehetőséget- legyen szó szörfözésről, kite szörfről, Sup – ról, úszásról vagy vitorlázásról. A lakás előtt több km hosszan gyönyörűen rendben tartott szabadstrandi terület húzódik, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönzőkkel, valamint igényesen kialakított éttermekkel, büfékkel.

Ha befektetési céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel.
A lakás tehermentes, azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon.

A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített minőségi gépekkel, a fürdőszobák berendezése, a beépített gardróbszekrény és szekrények, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök, a minőségi és egyedi bútorok. A lakás valódi pompáját teljes berendezés mellett élvezhetjük, a berendezési tárgyak ( lámpák, vázák, textíliák) szintén a lakás tartozéka.
Felszíni gépkocsi parkoló további alku tárgyát képezheti.


The opportunity has arisen to purchase a luxuriously furnished PENTHOUSE with a brand new living room, an American-style kitchen, three bedrooms, two bathrooms and an additional two toilets. This 112.6 sqm Penthouse is accompanied by a 46.2 sqm terrace and floor-to-ceiling windows, providing a beautiful panoramic view. Situated on the silver shore of Siófok, a few minutes' walk from the marina, in a renewable environment, on the top floor of the Cirkáló Condominium on Liszt Ferenc promenade, directly on the shores of Lake Balaton.

This apartment is an excellent option for permanent residency, a valuable investment, and an ideal holiday home for up to eight people. One of the most significant advantages of the apartment is being located directly on the beach. The new owner will have the opportunity to enjoy lake Balaton freely. Considering the high demand in this popular area, this is a great investment opportunity.
The apartment is pristine, tastefully furnished, and in a ready to move-in condition. The freshly built kitchen includes high-quality appliances such as an air oven, induction hob, microwave, extractor, built-in dishwasher, and a fridge. The high-quality bathroom has a spectacular double washbasin, a free-standing bath, and a glass cabin.
The state-of-the-art LG heat pump system provides heating and cooling with individual control and floor heating. The apartment has separate meters (water, electricity). Everything is ready for the new owner, whether they are looking for a dream home or the perfect investment.
The apartment setup is exceptional: after entering the comfortable reception area, where the storage furniture is placed, most of the rooms are revealed. You can also admire the fabulous sunset at Lake Balaton through the floor-to-ceiling windows and from the terrace. The bright living-dining area offers a relaxing break and accommodates social gatherings.
The dutch lawn covered patio can further enhance relaxation and enjoyment. The two bedrooms are connected to the terrace, providing a soothing oasis. The third bedroom is perfect for a children's room or even a guest room.
The apartment is located in a clean, legally sound condominium with an elevator and a garden. The shared garden is cared for by a gardener; additionally, an irrigation system helps maintain the green lawn. There is a playground for the little ones and an outdoor gym for adults. There is a parking space in the building's yard and a newly built eatery, which will open at the beginning of this holiday season.
The condominium underwent a complete structural renovation in 2020, was re-wired, and new elevators were installed. The penthouse apartment on the 9th floor was built onto the condominium in 2021. The building's thermal insulation system is provided by 3-layer Rehau façade doors and 20 cm of cotton insulations following the latest energy standards.
The apartment is in a great area where everything is at your fingertips. Within a few minutes of walking, you can reach the marina, excellent restaurants, shops, free beach and sports fields.
In front of the apartment, there is a several km long, beautifully maintained beach. Offering the most attractive opportunities for water sports lovers - be it surfing, kite surfing, swimming or sailing.
If you are thinking of investing, you have found a property that will immediately provide you with an outstanding return. The apartment is flawless, can be moved into immediately, and is the best available offer on the market.
The appliances, bathroom furnishing, built-in wardrobes, cabinets, tailormade curtains and unique, high-quality furniture are also included in the purchase price.