Language: hungarian
Language: english

Budapest, 6. kerület, Lovag utca

Méret:
86 m2
Állapot:
felújított
Szobaszám:
4 + 1 fél
Lift:
van
Komfort:
luxus
Fűtés:
gázkazán | hűtő fűtő klíma
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
igen
Erkély:
nincs
Emelet:
1
Ár:
215 millió Ft

Leírás:

6. kerület csendes, nyugodt utcájában, a Lovag utcában, eladó egy nagyon jó adottságokkal rendelkező, minőségi anyagokkal felújított prémium lakás.
A szép zöld belső udvarral és üveg lifttel rendelkező ház 1. emeletén található ez a tulajdoni lapon 83 nm, valóságban 86 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával, egy dolgozó szobával és egy háztartási helységgel rendelkező duplakomfortos lakás. A fürdőszobán kívül, amelyben kád és zuhanyzó is található, az egyik hálószoba külön zuhanyzóval is rendelkezik.

A lakás különlegessége a tágas terek és délkeleti tájolás miatt áradó természetes fény, ami a lakók számára kellemes környezetet biztosít. Az ingatlan teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely során a legmagasabb minőségű anyagok és modern technológiák kerültek felhasználásra.
A felújítás során kicserélték a víz-, gáz-, és áramhálózatot (3x23A), és kiépítésre került a gáz cirkó fűtés rendszer radiátorokkal és padlófűtéssel (fürdőben és wc-ben), 2 db hőszivattyús Gree 3,5 kw klíma, valamint elektromos cirkó kiállás került kialakításra.
A nyílászárók teljes körű felújításon estek át, melyek savmart üvegezést kaptak, hőszigeteltek, polírozott réz kilincsekkel és teljeskörűen felújított zárszerkezettel vannak ellátva, biztosítva ezzel az energiahatékonyságot és a lakás biztonságát.
A lakás modern technológiai megoldásokkal rendelkezik, például telefonról és érintőképernyőről vezérelhető légkondicionálóval és hőmérséklet-szabályozással. Állmennyezetbe beépített Bluetooth hangszóró biztosítja a nyugtató pihenést egy fárasztó nap után.
A lakásban nem csupán a technológia, de a dizájn is kiemelkedő. Bosch konyhai gépek, gránit mosogató, Wellis szaniterek, Legrand kapcsolók és különleges OIKOS olasz strukturált falbetétek és díszfestékek teremtenek egyedi hangulatot.
Az ingatlan ára tartalmazza a teljes bútorzatot.

Az épület külső és belső homlokzata tökéletes állapotban van, és a lakóközösség rendezett. Fontos megemlíteni, hogy a lakás rövidtávú Airbnb kiadásra is alkalmas, hiszen ezt sem a kerületben, sem az épületben nem tiltják.

Ez a lakás ideális választás befektetésre vagy saját otthonként, különösen azoknak, akik nem szeretnének időt és energiát pazarolni a felújításra, és értékelik a minőségi és modern kényelmet Budapest szívében.

Ez az ideális elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy a belváros vibráló életében részt vegyen, miközben otthona egy nyugodt és csendes környezetben helyezkedik el. A környék gazdag éttermekben és kávézókban, így az új tulajdonosnak mindig lesz lehetősége felfedezni a helyi gasztronómiai kínálatot és élvezni a város pezsgő atmoszféráját.

Közös költség: 20.000 Ft



In the quiet, peaceful street of Lovag Street in the 6th district, a premium apartment with excellent features and renovated with quality materials is for sale.

Located on the first floor of a building with a beautiful green inner courtyard and a glass elevator, this property boasts 86 square meters (83 square meters according to the title deed) featuring an open-plan living room with an American kitchen, three bedrooms, a study room, and a utility room, all with double comfort. Besides the main bathroom with a bathtub and a shower, one of the bedrooms also has a shower.
The apartment is characterized by spacious rooms and natural light flooding in from its southeast orientation, providing a pleasant environment for the residents. It has undergone a comprehensive renovation, utilizing top-quality materials and modern technologies. The renovation included replacing the water, gas, and electrical systems (3x23A), installing a gas central heating system with radiators and underfloor heating in the bathroom and toilet, 2 Gree 3.5 kW heat pump air conditioners, and provision for electric boiler installation.

The windows have undergone a complete renovation, featuring safety glass, insulation, polished brass handles, and fully refurbished locking mechanisms, ensuring energy efficiency and security.
The apartment boasts modern technological solutions such as smartphone and touchscreen-controlled air conditioning and temperature regulation. Built-in Bluetooth speakers in the false ceiling provide soothing relaxation after a tiring day.
The apartment's design is equally impressive, featuring Bosch kitchen appliances, a granite sink, Wellis sanitary ware, Legrand switches, and special OIKOS Italian structured wall panels and decorative paints, creating a unique atmosphere.

The price includes all furniture.

The building's exterior and interior facades are in perfect condition, and the community is well-maintained. It's worth mentioning that short-term Airbnb rentals are allowed, both in the district and the building.

This apartment is an ideal choice for investment or as a primary residence, especially for those who appreciate quality and modern comfort in the heart of Budapest. This prime location allows residents to enjoy the vibrant city life while living in a tranquil and serene environment. The neighborhood boasts a variety of restaurants and cafes, offering endless opportunities for culinary exploration and enjoyment of the city's bustling atmosphere.

Common costs: 20.000 Ft