Language: hungarian
Language: english

Budapest, 13. kerület, Szent István körút

Méret:
100 m2
Állapot:
felújított
Szobaszám:
3
Lift:
nincs
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
padlófűtés | falfűtés
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
van
Erkély:
4 m2
Emelet:
1
Ár:
199 millió Ft

Leírás:

13. kerületben, a Szent István körúton, pár perc sétára a Víg színháztól, eladó ez a 100 nm-es, erkélyes, 3 szobás, duplakomfortos, klimatizált, első emeleti, tágas luxuslakás!

A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a két szoba két fürdőszobával, illetve egy tágas nappali konyhával és étkezővel. A konyhában található fehér Onyx bárpult változtatható világításával rendkívül hangulatossá varázsolja az egész teret.
A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek. A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. A nappaliban egy gyönyörű bronztükör került, ezzel is növelve a tereket. A hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások, illetve szintén bronztükrök teszik még izgalmasabbá az enteriőrt. Falba süllyesztett széf is helyet kapott.
A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.
Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.
Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.

Jelenleg kiadva 2500 € / hó + rezsiért, mutatás csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.