Language: hungarian
Language: english

Budapest, 5. kerület, Papnövelde utca

Méret:
93 m2
Állapot:
jó állapotú
Szobaszám:
2
Lift:
nincs
Komfort:
összkomfortos
Fűtés:
gázkazán
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
igen
Erkély:
6 m2
Emelet:
2
Ár:
197 millió Ft

Leírás:

Csendes, egész nap a napfényben úszó, nagy erkélyes belvárosi lakást keres?

Eladó sorba került egy liftes házban található, különleges, nagy loggiás, déli fekvésű, utcai nézetű lakás az 5. kerület csendes, félig sétálóutcai részén, az Egyetem tér közvetlen közelében. Az utca zsákutca, áthaladó forgalom tehát nincs.
Az ingatlan 2. emeleti, 2 külön nyíló szobás, külön konyhás, 93 m2 + 6 m2 loggia.

A lakásba lépve az előtérből jobbra nyílik egy tágas konyha, melyhez tartozik egy 3 m2-es tároló (spájz) is. Az előszobából elérhető továbbá a külön nyíló mosdó és a külön fürdőszoba, valamint a két tágas szoba is. A bejárattal szemben a nappali található; a hálószoba a nappaliból és az előszobából is elérhető.
Az épület folyamatosan karbantartott: homlokzata szép állapotnak örvend, a társasház belső udvara, liftje, a gázvezetékei, illetve elektromos vezetékei jó állapotban vannak, pár éve lettek felújítva.

Az ingatlan fűtését és a meleg vizet kombi cirko kazán biztosítja.
A közös költség 33.000 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást, a lépcsőház takarítást, a lift üzemeltetési díját, a felújítási alapot, a közös képviselet díját is.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.Downtown curiosity for sale! For sale is a unique, sunny apartment with loggia in the middle of the 5th district, on the corner of Egyetem square, right in the pedestrian zone, so there’s no through traffic. The property is on the 2nd floor, 93 m2 + 6 m2 loggia, 2 rooms, kitchen.
It is located 100 meters from Váci Street and within walking distance of Ferenciek Tere, Kálvin Square, Károlyi Garden, the Great Market Hall, Egyetem Square and the Danube River.

The property's special feature is the grand 6 m2 balcony that is perfect for having a dinner in summertime, a unique treasure in the city centre.
Entering the apartment, the entrance hall leads to a spacious kitchen with a small 2 m2 storage room. From the hallway you can also access the separate washbasin and bathroom. Opposite the entrance is the spacious living room, which opens onto the master bedroom with a double window and the unique balcony.

The heating and the warm water of the property is provided by a cirko boiler.The common costs are 33.000 HUF/month. The common charges also include water consumption, staircase cleaning, lift service charge, renovation fund, common representation fee.

The property is free of charge, encumbrances and claims.