Language: hungarian
Language: english

Budapest, 6. kerület, Szív utca

Méret:
79 m2
Állapot:
újszerű
Szobaszám:
3
Lift:
van
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
házközponti egyedi méréssel | Nincs megadva
Kilátás:
panorámás
Légkondicionált:
igen
Erkély:
67 m2
Emelet:
5
Ár:
149.9 millió Ft

Leírás:

6. kerületben a Szív utcában eladó egy egyedülálló, körpanorámás tetőterasszal rendelkező belső kétszintes, 3 szobás, légkondicionált, duplakomfortos újszerű modern lakás, ahonnan látni fogja a hegyeket, a Bazilikát és a Citadellát.

Kiváló adottságú, szomszédokkal mindössze egy szoba fala érintkezik, így látni és hallani is alig fogja őket. Délkeleti fekvésű, a nagy ablakoknak és a magas emeletnek köszönhetően kifejezetten világos, barátságos lakás.
Egy tolóajtó megépítésével az amerikai konyhás nappaliból könnyen leválasztható még egy háló, így 3 szobával a kiadással elérhető haszon jelentősen növekedhet. A rövidtávú kiadás nem tiltott.

Rezsiköltség: 40.000 Ft/hó
Közös költség: 21.500 Ft/hó
A teremgarázsban egy nagyméretű parkolóhely igény szerint megvásárolható. Ára: 12 millió Ft


In the 6th district, on Szív Street, a unique, interior two-story, 3-room, air-conditioned, double-comfort apartment with a panoramic roof terrace is for sale, from which you will see the mountains, the Basilica and the Citadel.

It has excellent facilities, only one wall of the room is in contact with the neighbors, so you will hardly see or hear them. South-east facing, thanks to the large windows and the high floor, the apartment is particularly bright and friendly.
By building a sliding door, another bedroom can easily be separated from the living room with an American kitchen, so with 3 rooms, the profit available from the expenditure can increase significantly. Short-term issuance is not prohibited.

Utilities: HUF 40,000/month
Common cost: HUF 21,500/month
A large parking space can be purchased in the indoor garage upon request. Price: HUF 12 million