Language: hungarian
Language: english

Budapest, 5. kerület, Sörház utca

Méret:
118 m2
Állapot:
jó állapotú
Szobaszám:
4
Lift:
nincs
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
gázkazán | hűtő fűtő klíma
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
van
Erkély:
nincs
Emelet:
2
Ár:
159 millió Ft

Leírás:

Pár lépésre a Duna-parttól, tradicionális belvárosi környezetben, a Sörház utcában, eladó egy kivételes adottságokkal rendelkező lakás. Az ingatlan a társasház 2. szintjén helyezkedik el, melynek egyik különlegessége, hogy a lépcsőházból nyíló zárt folyosón csak ez az egy ingatlan található, egy nagyméretű teraszt biztosítva így jövőbeli lakójának. Ezen a zárt folyosón található még egy tároló helyiség is.

A lakás négy tágas szobából áll, két fürdőszoba és egy külön WC áll rendelkezésre, a fürdőszobák közül az egyikben zuhanyzó, a másikban fürdőkád került beépítésre. A nagyméretű konyhában pedig helyet kapott az étkező és a kamra helyiség.

Az épület a Sörház utca és a Molnár utca sarkán helyezkedik el és a lakás másik különlegessége, hogy a formája is ezt a szöget zárja be, így minden szoba az elrendezésnek és utcákra néző hatalmas ablakoknak köszönhetően egész nap rendkívül világos.
Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását egy Vaillant kazán biztosítja, a nyári melegben pedig a szobákban elhelyezett klíma berendezések és az ablakok gyönyörű, eredeti spalettái gondoskodnak a kellemes hőérzetről.
A társasház rendezett, kívül-belül igényes és jól karbantartott. A közös költség tartalmazza a vízfogyasztást is. A fűtés és az áram díja egyedi mérő szerint fizetendő.
Gépkocsival rendelkező tulajdonosoknak az utcán való parkolás ingyenes, de a közelben lehetőség van garázshely bérlésére is.

Kiváló az infrastruktúra, élelmiszer üzletek, pékségek, éttermek, kávézók, bankok, orvosi rendelők, piac, számos iskola és egyetem, egyszóval minden megtalálható itt. Nem lehet megfeledkezni a kultúráról sem, hiszen színházak, múzeumok, könyvtárak, galériák is találhatók a közelben.
A tömegközlekedés kitűnő, minden metró, villamos és buszvonal pár perces sétával könnyedén megközelíthető.

Közös költség: 36.580 Ft
Az ár a beépített bútorokat tartalmazza, a képeken látható bútorok és kiegészítők külön megállapodás részét képezik.


A few steps from the Danube bank, in a traditional downtown environment, on Sörház utca, an apartment with exceptional features is for sale. The property is located on the 2nd floor of the apartment building, one of the special features of which is that there is only this one property in the closed corridor opening from the staircase, providing a large terrace for its future resident. There is also a storage room in this closed corridor.

The apartment consists of four spacious rooms, two bathrooms and a separate toilet are available, one of the bathrooms has a shower and the other has a bathtub. The large kitchen has a dining room and a pantry.

The building is located on the corner of Sörház utca and Molnár utca, and another special feature of the apartment is that its shape closes this angle, so every room is extremely bright all day long thanks to the layout and the huge windows overlooking the streets.
The property is heated and supplied with hot water by a Vaillant boiler, and in the heat of the summer, the air conditioning equipment in the rooms and the beautiful, original slats of the windows ensure a pleasant feeling of warmth.
The apartment building is tidy, sophisticated inside and out and well maintained. The shared cost also includes water consumption. Heating and electricity are billed according to individual meters.
For owners with a car, parking on the street is free, but it is also possible to rent a garage space nearby.

The infrastructure is excellent, food stores, bakeries, restaurants, cafes, banks, doctors' surgeries, markets, many schools and universities, in short, everything can be found here. You can't forget about culture either, as there are theaters, museums, libraries, and galleries nearby.
Public transport is excellent, all metro, tram and bus lines are easily accessible within a few minutes' walk.

Common costs: 36.580 Ft
The price includes the built-in furniture, the furniture and accessories shown in the pictures are part of a separate agreement.