Language: hungarian
Language: english

Budapest, 5. kerület, Semmelweis utca

Méret:
69 m2
Állapot:
nincs megadva
Szobaszám:
2
Lift:
van
Komfort:
összkomfortos
Fűtés:
gáz(cirkó) | padlófűtés
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
igen
Erkély:
nincs megadva
Emelet:
2
Ár:
99.9 millió Ft

Leírás:

Eladó azonnal költözhető, liftes társasház második emeletén, csendes Semmelweis utcára néző, a lépcsőházból közvetlenül megközelíthető, teljes körűen újonnan felújított, részben bútorozott, galériás modern lakás, mely 68.65m2+10.65m2 galériás, belmagassága 4,1m.

A lakás nem csak esztétikai felújításon esett át ,hanem teljes műszaki felújítás történt.
Az ingatlan teljes alja ki lett termelve, újra lett szigetelve, betonozva, és padlófűtés lett kialakítva. A fűtésről és a meleg vízről új Immergas Victrix Terra kondenzációs 28 kw-os gázkazán gondoskodik, amelynek a kezelése távirányítóval történik, vagy wifi-vel távolról vezérelhető.
A lakás villanyvezetékei a villanyórától 32A-ra lett fejlesztve, a teljes villanyvezeték újra lett húzva. Megújult a lakás teljes víz és lefolyó rendszere is. Megújultak a hideg és meleg burkolatok.

Gree 5,5kw-os hűtő-fűtő, wifi-vel távolról vezérelhető légkondicionáló került kialakításra.
Az új, méretre gyártott fa bejárati ajtó 5 pontos biztonsági zárral ellátott. Geréb tokos ablakokban az üveg hő és hangszigetelőre lett cserélve. A lakásban található ajtók is mind újonnan beépítettek.
A konyhabútor minőségi, minimál stílusú, fényes fehér festett ajtó frontos, antracit szürke munkalappal, konyhaszigettel , egyedileg készült, méretre beépített. Minden beépített elektronikai konyhagép Bosch márkájú (Beépített Kombinált Low Frost hűtő fagyasztóval ,sütő, indukciós kerámialap, páraelszívó, mikro, wifi-vel távolról vezérelhető mosogatógép). Blanco silgránit mosogató, és csap került beépítésre. A fürdőszobában kiváló minőségű, Ravak zuhanykabin és kád található, Grohe csapokkal és kiegészítőkkel, a design Radeco elektromos törölközőszárító biztosít extra fűtést.
A mellékhelységben beépített Geberit wc, Ravak kézmosó, és Grohe csap és kiegészítők találhatók, és beépített bútor.

A galéria modern üveg korláttal határolt, magassága 178cm.
Közösköltség 18000 Ft.
Külön víz, gáz, villanyórás. A lakáshoz tartozik tároló a pincében.

A szomszéd lakás is eladó amely ugyan ilyen szinten lett felújítva az alapterülete 32,33m2 + 7,59m2 galéria.
Szomszéd lakás: www.diamondtradelimited.com/property_hu?p=2111