Language: hungarian
Language: english

Budapest, dist. 12, Eötvös út

Floor area:
182 sqm
Condition:
mint
Number of rooms:
4 + 2 half
Lift:
not available
Comfort:
double comfort
Heating
not specified + not specified
View:
panoramic
Air condition:
Balcony:
54 sqm
Floor:
groundfloor
Price:
349 million Ft

Description:

Svábhegyen kiváló állapotú 6 szobás, panorámás, nagyteraszos lakás eladó!

Eladó a Normafa közelében 2004-ben épült házban egy teljeskörűen felújított, 182 nm-es, 6 szobás, 2 szintes lakás, lenyűgöző panorámával eladó. A társasház csupán 4 lakást foglal magában, ezáltal kislétszámú, családias lakóközösséget biztosít, eltérve a környéken épülő sok tömbből és lakásból álló lakóparkjaitól.

A belső tér kényelmes elrendezéssel rendelkezik: nagy nappali, étkező, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, plusz egy kiszolgáló helyiség. A harmadik emelet tetőtéri szint ideális játék- vagy tanulóhelyiségként funkcionálhat gyerekeknek, de külön szobának is tökéletes.
A lakás kiváló minőségű kivitelezéssel rendelkezik, nem hivalkodóan túlzó stílusban, mégis magas minőségű anyagokból épült. A 180 fokos látószögű terasz dél-nyugati fekvése lenyűgöző kilátást nyújt a János-hegyig és páratlan panorámát a budai zöld övezetre. A lakásban beépített szekrények és megvilágított gardróbhelységek találhatók. A konyha teljesen gépesített, magas minőségű Miele berendezésekkel felszerelt.

A házban rendelkezésre áll 24 órás működtetésű kamerarendszer, föld alatti teremgarázs, ami közvetlenül a lépcsőházba vezet, valamint felszíni beálló.
A lakáshoz két teremgarázshely, egy felszíni beálló és egy tároló is tartozik. Mindezek a lakás árán felül külön, kötelezően megvásárolandók, ára 35 millió Ft.
Az ingatlan ideális választás a zöldövezeti élet szerelmeseinek, a Normafa ugyanis Budapest egyik kivételes természeti területe, a környék a Budai-hegység része, és a várostól csak néhány kilométerre terül el.